Lapsiasiavaltuutettu uudisti ilmeensä

Tiedote 16.4.2020

Lapsiasiavaltuutetun visuaalinen ilme on uudistunut. Uudistuksen myötä lapsiasiavaltuutetun toimisto astuu visuaalisesti uudelle aikakaudelle samalla, kun työ lasten oikeuksien edistämiseksi jatkuu.

Uudistuksen keskiössä on lapsuus. Logosta voi tunnistaa lapsen kasvot tai pienen silmun. Värimaailma on samaan aikaan vakuuttava ja lempeä.

"Toimistomme työntekijöiden näkemyksiä kuulemalla ja yhdistämällä saimme visuaalisen ilmeen, joka kuvastaa elämän alkutaivalta ja tulevaisuuteen luotaavaa lapsiasiavaltuutetun toimistoa", toteaa lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen.

"Uusi ilme on monipuolinen ja heijastelee hienosti oikeudenmukaisuuden, yhdenvertaisuuden ja riippumattomuuden arvojamme", lapsiasiavaltuutetun viestintäsuunnittelija Pia Pihlainen iloitsee.

Lapsiasiavaltuutetun uusi ilme otetaan käyttöön sosiaalisessa mediassa ja muussa viestinnässä 16.4. Valtuutetun verkkosivuille uudistus viedään syksyllä 2020, jolloin sivusto uusitaan kokonaisuudessaan. Ilmeen toteutuksesta vastaa jyväskyläläinen mainostoimisto Visual Friday.

Lisätiedot:
Viestintäsuunnittelija Pia Pihlainen
[email protected]

Graafinen ohjeisto

Kuva: Visual Friday