Hyppää sisältöön

FT Annaleena Aira lapsiasiavaltuutetun toimiston viestintäasiantuntijaksi 

Lapsiasiavaltuutetun toimiston viestintäasiantuntijan virkaan on 1.2.2021 alkaen nimitetty FT Annaleena Aira. Annaleena on valmistunut Jyväskylän yliopiston viestintätieteiden laitokselta filosofian tohtoriksi. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus viestintätehtävistä. Annaleenan väitöstutkimus käsitteli yhteistyötä työelämän verkostoissa, tiimeissä ja vuorovaikutussuhteissa.

Annaleena siirtyi tehtävään Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö Likesin viestintäpäällikön tehtävästä, jossa hän vastasi myös Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHOn viestinnästä. Työssään Annaleena on toteuttanut lasten ja nuorten hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää viestintää.

Lapsiasiavaltuutetun toimistossa Annaleena vastaa viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta, kehittää lapsen oikeuksien viestintää yhteistyössä lapsen oikeuksien kansallisen viestintäverkoston kanssa, edistää lasten näkemysten välittymistä lapsiasiavaltuutetun työssä sekä rakentaa ja ylläpitää verkostoja ministeriöiden, virastojen ja järjestöjen viestintään.

Viestintäasiantuntijan virkaa haki 88 henkilöä.

Viestintäasiantuntija Annaleena Aira