Hyppää sisältöön

Lapsiasiavaltuutetun toimistossa on avoinna hallinnollisen avustajan virka

 

Haluatko monipuolisen työn pienen viraston hallinnossa? Lapsiasiavaltuutetun toimistossa Jyväskylässä avautuu haettavaksi hallinnollisen avustajan toistaiseksi voimassa oleva virka. Virka täytetään 1.10.2021 lukien tai sopimuksen mukaan. 

 

Tehtävän kuvaus

Hallinnollinen avustaja toimii lapsiasiavaltuutetun toimiston hallinnollisissa tehtävissä, niiden organisoinnissa ja ensikontaktina valtuutetun työn keskeisille sidosryhmille.

Hänelle kuuluvat lapsiasiavaltuutetun päivittäiset sihteerin tehtävät, toimiston muun henkilökunnan avustavat tehtävät sekä lapsiasiavaltuutetun toimiston käytännön tehtävät. Näitä ovat mm.

  • matka-asioiden järjestelyt
  • talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät
  • asiakirjahallinto
  • kokous- ja tilaisuusjärjestelyt
  • henkilöstön perehdytyksen ja viestinnän avustavat tehtävät.

Hallinnollinen avustaja toimii viraston yhteyshenkilönä valtion muuhun hallintoon ja vastaa sidosryhmien, ml. median yhteydenottoihin. Hallinnollinen avustaja on mukana koko oikeusministeriön hallinnollisen toiminnan kehittämisessä.

 

Hakijalta odotamme

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antavat soveltuvan tutkinnon, esimerkiksi AMK-tutkinnon, suorittaminen, julkishallinnon tuntemus sekä työkokemus sihteeri- tai assistenttitehtävistä. 

Hakijalta odotamme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn, organisointikykyä, joustavuutta, ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä toimia muuttuvassa toimintaympäristössä. Kokemus vastaavista tehtävistä julkishallinnossa on tehtävien hoitamisen kannalta eduksi.

Kielitaidon osalta edellytetään erinomaista suomen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä kykyä työskennellä tyydyttävästi ruotsin kielellä. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista. 

Lapsiasiavaltuutetun toimisto arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

 

Tarjoamme hakijalle

  • Työn, jolla on yhteiskunnallinen merkitys 
  • Työn lapsen oikeuksien edistämisen ytimessä
  • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän pienen viraston kannattelijana
  • Pienen, sitoutuneen ja innostavan työyhteisön.

 

Hakuilmoitus

Lue hakuilmoitus ja jätä hakemuksesi 24.6. klo 16 mennessä valtiolle.fi-palvelussa.